02.03.2024

KAPTAN AHMET ERDOĞAN İHL UYGULAMA CAMİİ TEMELİ ATILDI

İlçemiz Kaptan Ahmet Erdoğan Uygulama Camii Temel atma töreni bugün gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Kartaltepe Yeşil Camii Müezzin Kayyımı Ebubekir Babacan’ın yaptığı program Türkiye Diyanet Vakfı himayelerinde ülkemizde eğitim gören Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi 10.sınıf öğrencisi Bangladeşli Muhammed Adnan’ın Kur’an tilavetiyle başladı.

Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner ŞENEL, Belediye Başkanı Atila AYDINER, İlçe Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Recep EREN ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı program protokol konuşmalarının ardından Diyanet Akademisi Başkanı Sayın Doç. Dr. Enver Osman KAAN’ın yapmış olduğu duaya müteakip temel atma töreniyle sona erdi.