29.02.2024

DR. SALİH SELMAN BAYRAMPAŞA'DA

Bayrampaşa İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ve ADRB Koordinatörlüğü tarafından İlçemiz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik konferans gerçekleştirildi. Dr. Hafız Salih SELMAN tarafından "Gençliğin Yetiştirilmesinde Ahlaki Değerler" başlıklı sunumu gençlerimiz tarafından ilgiyle takip edildi. Program Yeşil Camii Kur'an Kursu Öğreticisi Azem TUNÇ'un Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programın açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Recep Eren gençliğin ahlak ilkeleri çerçevesinde yetişmesinin önemi üzerinde ısrarla durulması gerektiğini bunun için Diyanet İşleri Başkanlığının Kur'an Kurslarının çok önemli bir işlev gördüğünü belirttiği açılış konuşmasında sonra Salih Selman sunumunu gerçekleştirdi. Kur'an Kursu öğrencileri program sonrasında ilgi ile takip ettikleri Salih Selman hoca ile hatıra fotoğrafı çektirdi.