27.02.2024

TÜRKİYE DİYANET VAKFI BAYRAMPAŞA ŞUBESİ MÜTEVELLİ TOPLANTISI YAPILDI.

Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi Yönetim Kurulu İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şube Başkanı Sayın Recep EREN Hocamızın başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah AYDIN, Teyar TEKİN, Celal YİĞİTOĞLU, Hakkı VATANSEVER ve Halis TAŞCI’nın iştirakleriyle toplandı. Vakıf çalışmaları ile ilgili gündeme geçildi. Vakıf Şube Başkanı Sayın EREN, Vakıf Şubemiz tarafından yapılan çalışmalar hakkında Mütevelli heyetine geniş bir bilgi sunumu yaptıktan sonra, Kocatepe Ulu Camii Uzman İmam Hatibi, Müftülüğümüz Zekat Koordinatörü ve Vakıf Şubemiz Yönetim kurulu Üyesi Hakkı VATANSEVER tarafından Zekat Koordinatörlüğümüzün çalışmaları ve faaliyetleri hakkında mütevelli üyelerimize bilgi verildi.

Toplantı; Vakfımızın Mütevelli Üyesi iken kendi istekleriyle Şube Yönetim kurulu Üyeliklerinden ayrılan Sayın Ali Ulvi UZUNLAR ve Sayın İsmail KÖMÜRCÜ Hocalarımıza İlçe Müftümüz ve TDV Bayrampaşa Şube Başkanı Sayın EREN tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubemize kattıkları değer, gösterdikleri çaba ve gayretleri için teşekkür plaketi takdim edip, sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı hizmetlerinde muvaffakiyet temennisinde bulundular.

Mütevelli üyelerimizin görüş düşünce ve talepleri değerlendirildi. Vakıf Toplantımız Sayın EREN’in Mütevelli üyelerine vakıf çalışmalarına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etmesiyle sona erdi.