26.02.2024

BERAT KANDİLİ ÖZEL VAAZ-İRŞAD PROGRAMI

İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN, Bugün Berat Kandili münasebetiyle; İlçemiz Bilal-i Habeşi Camiinde Yatsı namazı öncesi “Berat Kandilinin Önemi” konulu vaazı nasihatte bulundu. Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında, camilerimizde ve vatandaşlarımız tarafından okunun hatimlerin duası İlçe Müftümüz Sayın EREN tarafından yapılarak, depremde şehit olan vatandaşlarımızın, vatanımızın birlik beraberliği ve bölünmez bütünlüğü için canı feda eden aziz şehitlerimizin ve ahirete irtihal eden gazilerimizin ruhlarına ithaf edildi. Hayatta olan gazilerimize sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler diledi. Ordumuzun, Emniyet Kuvvetlerimizin daima Mansur ve muzaffer olması, Filistinde, Gazzede Şehit olan kardeşlerimiz için yapmış olduğu duaya müteakip, cami cemaatiyle yakinen ilgilenip, sohbet edip hal ve hatırlarını sordu. İlçe Müftümüz Sayın EREN, Cami Görevlilerimiz Dr.Abdullah AKYÜZ, Ali Kemal KORKMAZ ve Ergün AYDIN Hocaefendilere gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür edip görevlerinde başarılar diledi.