21.02.2024

KADIN KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ AYLIK MUTAD TOPLANTI İCRA EDİLDİ.

Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarında görev yapmakta olan Kadın Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik aylık mutat toplantı Bayrampaşa Müftülüğü Toplantı Salonu’nda İlçe Müftümüz Recep EREN’in riyasetinde gerçekleştirildi.

21.02.2024 Çarşamba günü icra edilen Yatılı ve Gündüzlü Kadın Kur’an Kursu öğreticileri toplantısı, Şube Müdürü Satılmış ÇÖREKCİ’nın okuduğu Kur’an tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Sayın EREN, konuşmalarını gerçekleştirdi. Daha sonra Müftülüğümüz Şube Müdürü Satılmış ÇÖREKCİ toplantının gündem maddelerini okudu. İlçe Müftümüz Sayın EREN gündem maddelerine yönelik açıklamalarda bulundu ve kurslarımızda vermekte olduğumuz eğitimin gelecek nesilleri inşa etmedeki önemini vurguladı. Akabinde Müftülüğümüz Zekat Koordinatörü Kocatepe Ulu Camii İmam Hatibi ve Kaptan Ahmet Erdoğan Kur’an Kursu Yöneticisi Hakkı VATANSEVER Müftülüğümüzün zekat çalışmaları hakkında bir sunum yaptı. Ardından Müftülüğümüz Yetim Koordinatörü Hüseyin BİRAL yetim çalışmaları hakkında bir sunum yaptı.

İlçe Müftümüz Sayın EREN, Ramazan’ın yaklaşıyor olması sebebiyle Kur’an Kurslarımızda manevi iklimin hakim olması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiği konusuna önemle vurgu yaptı. Dilek ve temenniler alınıp değerlendirildi. Toplantı, personele Başarı ve Üstün Başarı belgelerinin takdimi ile sona erdi.