16.02.2024

ZİYARET ve İNCELEME

Kartaltepe Çiftşerefeli Camii müştemilatında yapılmakta olan Diyanet Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN, Diyanet Gençlik Merkezinin yapımında destek ve gayretli çalışmalarından dolayı Dernek Başkanı Süleyman GÜNEŞ’e ve şahsında Yönetim Kuruluna şükranlarını ifade edip, sağlıklı hayırlı uzun ömür dilek ve temennisinde bulundu. Ayrıca Bayrampaşa’nın Diyanet Gençlik Merkezine kavuşacak olmasının sevincini yaşadığını belirten İlçe Müftümüz Sayın EREN, yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılacak olan Diyanet Gençlik Merkezinin hayırlı hizmetlere ev sahipliği yapacağını belirtti.

Dernek Başkanımız Sayın GÜNEŞ de İlçe Müftümüz sayın EREN’e Cami ve Gençlik Merkezini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade edip destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.