08.02.2024

ZİYARET ve BİLGİLENDİRME

İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN, Yeşil Camii İlme Hizmet Vakfı Başkanı Mehmet Ali KARTAL, yönetim kurulu Üyeleri Bahri ŞAMAT, İsrafil KİRACI ve Yeşil Camii Dernek Başkanı Bahattin GEDİK ile beraber heyet halinde İstanbul İl Müftümüz Sayın Prof.Dr. Safi ARPAGUŞ hocamızı makamında ziyaret ettiler.

İlçe Müftümüz Sayın EREN Yeşil Camii ve Kur’an Kursunun yeniden yapımı ve inşaat süreci ile ilgili İl Müftümüz Sayın ARPAGUŞ ‘a bilgi verip desteklerini beklediklerini arz ettiler.

İl Müftümüz Sayın ARPAGUŞ yapılacak hizmetlerle ilgili her türlü desteği vereceğini ifade ettiler. Il Müftümüz Sayın ARPAGUŞ, İlçe Müftümüz Sayın EREN’e ve Heyete ziyaretleri sebebiyle teşekkür edip, çalışmalarında başarı dilek ve dualarda bulundular.

İlçe Müftümüz Sayın EREN ve Heyet de Sayın ARPAGUŞA’a göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için teşekkür ettiler.