07.02.2024

MİRAÇ KANDİLİ ÖZEL VAAZ-İRŞAD PROGRAMI

İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN, Miraç kandili vesilesiyle İlçemiz Muradiye Cami’inde Yatsı Namazı öncesi “İslamda İsra ve Miraç Mucizesi” konulu vaaz-ı nasihatte bulundu. Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında, camilerimizde ve vatandaşlarımız tarafından okunun hatimlerin duası İlçe Müftümüz Sayın EREN tarafından yapılarak, depremde şehit olan vatandaşlarımız, vatanımızın birlik beraberliği, bölünmez bütünlüğü için feda-i can eden aziz şehitlerimizin ve ahirete irtihal eden gazilerimizin ruhlarına ithaf edildi. Hayatta olan gazilerimize sağlık sıhhat, hayırlı uzun ömürler dilendi. Ordumuzun, Emniyet Kuvvetlerimizin daima Mansur ve muzaffer olması, Filistinde, Gazzede Şehit olan kardeşlerimiz için duada bulundular.İlçe Müftümüz Sayın EREN, namaz sonrası Cami cemaatiyle yakinen ilgilenip, sohbet edip, hal ve hatırlarını sordu.

İlçe Müftümüz Sayın EREN, Cami Görevlilerimiz Osman UYĞUR ve Yusuf ÖZEL Hocaefendilere gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür edip başarılar diledi.