10.01.2024

YÜCE C. KUR'AN KURSU 04-06 YAŞ SINIFINDAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Yüce C. Kur'an Kursu 04-06 Yaş Sınıfı öğrenci ve velileri Kur'an Kursu Öğreticisi Zeynep TÜTÜNCÜ ile beraber İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN'i makamında ziyaret ettiler.

Başkanlığımız 04-06 yaş müfredatında bulunan Kumbara Etkinliği çerçevesinde Kur'an Kursu Öğreticisi Zeynep TÜTÜNCÜ tarafından Filistin için başlatılan yardım seferberliği sonunda en çok yardım toplayan ilk on öğrenci ve velileri toplanan 8.029,80 lirayı İlçe Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şube Başkanımız Sayın Recep EREN'e elden teslim ettiler.

Ziyaretten oldukça memnun kalan İlçe Müftümüz Sayın EREN, yardım seferberliğini organize eden Kur'an Kursu Öğreticisi Zeynep TÜTÜNCÜ'ye gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca yardım kampanyasına en çok katkı sağlayan öğrencimiz Hazal İkram Demirci ve velisi başta olmak üzere ziyarete katılan ilk on öğrenciyi ve velilerini tebrik ederek küçük büyük demeden kampanyaya destek veren bütün öğrenci ve velilerimize teşekkürlerini iletti ve bağış yapmış oldukları miktarı Türkiye Diyanet Vakfı adına Filistin'e gönderilecek yardımlarda kullanılmak üzere teslim alarak bağış makbuzunu kendilerine teslim etti.

Ziyaretin sonunda minik misafirlerine şeker ikram eden Sayın EREN, Filistin ve Gazze konusundaki hassasiyetlerinden dolayı kendilerine hayır duada bulundu.