28.12.2023

İlçe Müftümüzden Yeşil Camii Kur’an Kursu'na Ziyaret

İlçe Müftümüz Recep Eren, Bayrampaşa Yeşil Camii Kur’an Kursunu ziyaret edip önce Kurs Yöneticisi Ahmet Öztürk’ten Kursla ilgili bilgiler aldı daha sonra Yeşil Camii Kur’an Kursumuzda görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri ile faydalı bir toplantı yapıp, öğreticilerin taleplerini dinledi. Toplantıda Din Hizmetleri Uzmanı Settar Kılıç ve Murakıp Mehmet Şefik Turan’da bulundu. İlçe Müftümüz EREN, öğrencilerin eğitimlerine yönelik çok faydalı bir toplantı yaptıklarını dile getirip, Kur’an Kursu Yöneticisi Ahmet Öztürk’ün şahsında Tüm personeline teşekkür edip, başarılar diledi.

Yeşil Camii Kur’an Kursu Yöneticisi Ahmet Öztürk ve Kur’an Kursu Öğreticileri’de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip İlçe Müftümüz sayın EREN’e teşekkür ettiler.