25.12.2023

VEDA ZİYARETİ

Müftülüğümüz Şube Müdürü Kaya Duran ARSLAN’ın naklen tayin talebi neticesinde Zeytinburnu İlçe Müftülüğü Şube Müdürü olarak ataması gerçekleşti.

Bu vesileyle Şube Müdürümüz Sayın ARSLAN, İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN’i makamında ziyaret edip, helalleşerek vedalaştı. İlçe Müftümüz Sayın EREN, yapmış olduğu çalışmalarından ötürü Şube Müdürümüz Sayın ARSLAN’a teşekkür edip , yeni görev yerinde başarılar dileyip kendisine Başarı Belgesi takdim etti.

Şube Müdürümüz Sayın ARSLAN da giderayak kendisini Başarı Belgesi ile ödüllendiren İlçe Müftümüz Sayın EREN’e teşekkür etti.

Bizler de Şube Müdürümüz Sayın ARSLAN’a yeni görev yerinde sağlık ve afiyet içinde hayırlı ömürler ve başarılı çalışmalar diliyoruz.