01.02.2023

Cami Görevlileri Aylık Toplantısı ve "Şiddet İnsan Onuruyla Bağdaşmaz" Konulu Seminer İcra Edildi

Cami ve Mescidlerde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik aylık mutad toplantı Bayrampaşa Müftülüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

01.02.2023 Çarşamba günü öğleden önce icra edilen cami görevlileri toplantısı Yeşil Camii İmam Hatibi Azem Tunç'un okuduğu aşr-ı şerifle başladı. İlçe Müftümüz Sayın Eren'in gündem maddelerine yönelik açıklamalarda bulunduğu toplantı akabinde İl Vaizi Semih Dumlupınar'ın konuşmacı olduğu "Şiddet İnsan Onuruyla Bağdaşmaz" konulu seminer icra edildi. Seminer sonrası İmam Hatip ve Müezzin Kayyım hocalarımızın dilek ve temennileri dinlendi. İlçe Müftümüz Sayın Eren’in görevlilerimize hayırlı ve bereketli çalışmalar dileği ile toplantı sona erdi.