30.01.2023

Bayrampaşa Müftülüğü yılın üçüncü sabah namazı buluşmasını gerçekleştirdi

Bayrampaşa Müftülüğü, Eğitime Destek Platformundaki STK‘lar ile birlikte İlçemiz Altıntepsi Merkez Camii’nde yılın üçüncü sabah namazı buluşmasını gerçekleştirdi. Programa çok yoğun bir katılım oldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program 2 saat sürdü.

Program Vaizimiz Süleyman Gökçe Hocaefendinin Kur’an tilaveti ile başladı. Mülk Suresi okundu. Sabah Namazı, Tesbihat ve Zikir, İlçe Müftümüzün oğlu Hafız Faruk Eren’in imametinde yapıldı. Akabinde Vaizimiz Süleyman Gökçe Hocamız “İbadet ve Sosyal Hayat ” konulu vaaz yaptı. Program ilçe Müftümüz Sayın Recep Eren’in yaptığı dua ile sona erdi.

Dua sonrası çorba ikramına geçildi.

İlçe Müftümüz Sayın EREN, programın tertibinde ve kahvaltı hazırlanmasında emeği geçen Din Görevlilerimiz Mustafa Öztürk, Muhammet Uysal Hocaefendilere ve Cami Dernek Başkanımız Ahmet Uçar’a, ekibine ve destek olan hayırseverlere teşekkür etti.