01.01.2023

Sabah Namazı Buluşması Gerçekleştirildi.

Bayrampaşa Müftülüğü, Eğitime Destek Platformundaki STK'lar ile birlikte ilçemiz Muradiye Camii'nde yılın ilk günü ilk sabah namazı buluşmasını gerçekleştirdi. Programa çok yoğun bir katılım oldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Program Yusuf Özel Hocaefendi’nin ve Alper Hafızın Kur’an tilaveti ile başladı. Fetih Suresi okundu. Sabah Namazı, Tesbihat ve Zikir Osman Uyğur Hocaefendi’nin imametinde yapıldı. Akabinde İlçe Müftümüz Recep Eren Hocamız Kürsüye çıktı. “Kur’an ve Sünnette Mü’min Şahsiyetin Nitelikleri” konulu vaaz yaptı. Program İlçe Müftümüz Sayın EREN’in yaptığı dua ile sona erdi.

Dua sonrası kahvaltıya geçildi.

İlçe Müftümüz Sayın EREN, programın tertibinde ve kahvaltı hazırlanmasında emeği geçen din görevlilerimiz Osman Uyğur ve Yusuf Özel Hocaefendilere ve destek olan hayırseverlere teşekkür etti.