23.12.2022

YOLUN İYİLİK OLSUN

Bayrampaşa Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa şubesi olarak İlçe Müftüsü Sayın Recep Eren öncülüğünde 4-6 yaş ve Kız Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilerin aileleri ve Kur'an kursu öğreticilerinin destekleri ile müftülüğümüze bağlı olarak hizmet veren Suriye Azez Mare bölgesinde bulunan 4-6 yaş yetim Kur'an kursundaki çocuklara kışlık mont, panduf, bere temin edildi. Toplanan yardımlar Kuru Gıda Cami'nin içerisinde oluşturulan çarşıda sergiye açıldı. Sergi öncesi ilçe Müftüsü Sayın EREN tarafından yetim koordinatörü Hüseyin Biral’ın şahsında program'a ailecek katılan Kur'an kursu hocaların'a, din görevlilerine, hayır severlere, camiyi dolduran camilerin gülleri çocuklara, tüm katılımcılara teşekkür edilerek infakın ve yetime hamilik yapmanın önemine dikkat çekti. Hayır çarşısının açılış kurdelesini keserek minik yavrularımıza el emeği göz nuruyla topladıkları sergiyi gezdirdi. Program, çocuklara ikram ve hediye takdimi yapılıp, en kısa zamanda ürünlerin bölgeye intikali bizzat Azez'e gidip dağıtımı konusunda bilgilendirmelerde bulunarak dua ve çocukların Cennet Tomurcukları kardeşlerine selam videosuyla sonuçlandı.