17.02.2020

İDLİB YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

15.02.2020 Cumartesi günü Bayrampaşa Müftülüğü tarafından #yoluniyilikolsun yardım kampanyası kapsamında Türkiye'den uzanacak yardım elini bekleyen İdlib'deki muhtaç insanlar için, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner ŞENEL, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila AYDINER, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK ve yardımsever vatandaşlarımızın katılımıyla Kuru Gıda Sultan Fatih Camii önünden kuru gıda malzemesinden müteşekkil 2 tır insani yardım malzemesi Bayrampaşa’dan dualar eşliğinde uğurlandı.

Ardından Fatih Müftülüğü’nün toplamış olduğu yardımlarla beraber toplam 4 tır 16.02.2020 Pazar günü Fatih ilçesinde İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK ve Fatih İlçe Müftüsü Vehap KAPICIOĞLU’nun katılımlarıyla icra edilen merasimle dualar ve mehter eşliğinde İdlib’e doğru yola çıktı.