08.05.2018

ADRB Büromuz Ramazan'a Hazırlık Programları Düzenledi

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca Ramazan’a hazırlık amacıyla düzenlenen “Cami ve Kadın” programları Nisan ayı içerisinde seminer gezi ve kuran ziyafeti olarak icra edildi. İlk hafta Altıntepsi Merkez Camisi’nde Vaiz Fatma Aydın tarafından “İslam Geleneğinde Cami Ve Kadın” konulu seminer verildi. İkinci hafta “Cami Fıkhı, Cami ve Türbe Ziyaretleri Adabı” konulu seminer verildi. Üçüncü hafta seminere katılan hanımlara yönelik 55 kişinin katıldığı Yuşa Tepesi, Aziz Mahmut Hüdayi, Mihrimah Sultan Cami, Valide-i Cedid Cami ziyaretleri yapıldı. Son hafta Bayrampaşa Müftülüğü’ne bağlı tüm Kur'an Kursları davet edilerek Berat Kandilinde Altıntepsi Merkez Camisi’nde Kuran ziyafeti verildi. Bayrampaşa Müftüsü Sn. Yılmaz Küçük, Fatih Türk, İbrahim Türk, Abdullah İtil, Necati Öztürk, Resul Köse hocalarımız tarafından Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu. İlçe müftümüz Yılmaz Küçük'ün Berat Kandili sohbeti ve hatim duası ile sonlanan sohbete hanımlar yoğun ilgi gösterdi.