20.02.2018

İL MÜFTÜMÜZ GÖREVLİLERİMİZLE BULUŞTU

Programa İl Müftümüz Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İl Müftü Yardımcımız Bünyamin Kahraman, Kaymakamımız Osman Aslan Canbaba ve İlçe Müftümüz Yılmaz Küçük iştirak etti.

Program Kur'ân-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Yılmaz Küçük, İl Müftümüze teşriflerinden dolayı teşekkür ederken, İl Müftümüz Hasan Kamil Yılmaz, din görevlisi olmanın nasılını, büyükşehirde din görevlisi olmanın zorluk ve inceliklerini, kısa anektod, kıssa ve nüktelerle çok veciz bir şekilde ifade ederek görevlilerle hasbihal eyledi.

Programın sonunda bir selamlama konuşması yapan Kaymakam Osman Aslan Canbaba, atalarımızın cami merkezli bir hayatı benimseyerek başarılı olduklarını, bizim de bu şekilde bir anlayışla gençlere ulaşmamız ve onları dış dünyanın tehlikelerinden korumamız gerektiğine işaret etti.

Program bütün personelle tek tek musafaha edildikten sonra niahyete erdi.