19.02.2018

GENÇLERİMİZLE SABAH NAMAZINDA BULUŞTUK

İl Müftülüğü ile Müftülüğümüz'ün ortaklaşa organize ettiği "Gençlerimizle Sabah Namazında Buluşuyoruz" programı 18.02.2018 Pazar günü Muradiye Camii'nde icra edildi.

Programa İl Müftümüz Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İl Müftü Yardımcılarımız, Kaymakamımız Osman Aslan Canbaba, İlçe Müftümüz Yılmaz Küçük, Daire Amirlerimiz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri iştirak etti. Gençlerimizin ve halkımızın yoğun teveccüh gösterdiği programda İl Müftümüz Hasan Kamil Yılmaz gençliğin öneminden, hayatın en verimli zamanı oluşundan, iman-ibadet-gençlik ilişkisinden ve Hz. Peygamber'in gençlere ve gençliğe verdiği ehemmiyetten bahsetti. Program sonrasında Afrin başta olmak üzere görev başında şehit düşen Mehmetçiklerimize dualar edilirken, gazi olanlara acil şifa ve görev başındakilere salimen muzafferiyet temennilerinde bulunuldu.

Program sonrasından bütün camaatle tek tek musafaha edilerek kardeşlik ve birliktelik ruhu pekiştirilirken program kahvaltı ve çorba ikramlarıyla nihayete erdi.