07.06.2024

ATATÜRK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFIZLIK GEÇİŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kaymakamımız Dr. Soner ŞENEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat MAMUR ve İlçe Müftümüz Recep EREN Hocamızın teşrifleriyle hafızlık hazırlık bölümünü başarıyla tamamlayan 60 öğrencimize Kur'an-ı Kerim, plaket ve 1000'er Lira ödül verildi. Atatürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ortaokul öğrencilerinden hafızlık yapmak isteyen öğrencilerden hafızlık hazırlık bölümünü başarıyla tamamlayan öğrencilere okul müdürü Fatih PERTEK tarafından tören düzenlendi. Törene öğrencilerle birlikte aileleri de katıldı.

Program sonunda öğrencilere hediyeleri Kaymakamımız Dr. Soner ŞENEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat MAMUR ve İlçe Müftümüz Recep EREN Hocamız tarafından takdim edildi. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.