07.06.2024

KARTALTEPE YENİ C. KUR'AN KURSU'NDAN ZİYARET

Müftülüğümüze bağlı Kartaltepe Yeni Camii Kur’an kursu ihtiyaç odaklı sınıfı öğrencileri, Kur’an kursu yöneticisi Zehra HACIOĞLU ve sınıfın öğreticisi Ayten TAŞTAN ile birlikte İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN’i makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizden başarı belgesi alan kursiyerlerimizin belgeleri İlçe Müftümüz Sayın EREN tarafından takdim edildi.

İlçe Müftümüz Sayın EREN, kursiyerlerimizi tebrik ederek Kur'an yolunda sağlıklı hayırlı ömürler dilek ve temennilerinde bulundular.

Kursiyerlerimiz de İlçe Müftümüz Sayın EREN’e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

İlçe Müftümüz Sayın EREN, Kur’an kursu yöneticisi Zehra HACIOĞLU ve Kur’an kursu öğreticisi Ayten TAŞTAN’ın şahsında kursumuzdaki hocahanımlara gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür edip başarılar diledi.