15.10.2021

Cila ve Nikelajcılar Sanayi Sitesi Camii İbadete Açıldı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Cila ve Nikelajcılar Sanayi Sitesi esnafları ve hayırseverlerin katkısı ile yapılan Cila ve Nikelajcılar Sanayi Sitesi Camii İlçemiz Kaymakamı Uğur TURAN, Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İlçemiz Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, davetliler ve cemaatin katılımı ile 15.10.2021 tarihinde ibadete açıldı.

Düzenlenen programda açılış Kur’anı Kerimini Hoca Ahmet Yesevi Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Tan okudu. Cila ve Nikelajcılar Sanayi Sitesi başkanı, aynı zamanda Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Kayas’ın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu konuşma yaptı. Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve İlçemiz Kaymakamı Uğur Turan’ın konuşmalarının ardından İlçe Müftümüzün yaptığı dua sonrası cuma namazına geçildi. İlçe Müftümüz tarafından hutbe irad edildi ve namaz kıldırıldı.

Cuma namazının ardından İlçe Müftümüz; Cila ve Nikelajcılar Sanayi Sitesi Camisinin yapımında emeği geçen esnaf ve site yönetimine, programı düzenleyen Belediye başkanımıza ve personeline, açılışa katılan davetlilere ve cemaate teşekkür etti.