25.12.2020

Kış Üşütür Başakşehir Gençlik Isıtır

Başakşehir müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü , gençlerde farkındalık oluşturmak, yetim çocukların hayatlarına dokunmak ,pandemi dolayısıyla evde bulunurken bir iyilik hareketinin parçası olmak adına "Kış Üşütür Başakşehir Gençlik Isıtır" başlığı ile (G) Ören Genç çalışması baslattı.

Başakşehir İlçe Müftülüğü, İstanbul Müftülüğü ve Basaksehir merkez Caminin işbirliği ile oluşturulan Suriye Zeytindali bolgesinde bulunan 4-6 yaş Kur'an Kursundaki 300 yetim çocuk için Atkı, bere, hırka gibi kış aylarında ihtiyaç duyulan orguleri hazırlamak üzere gönüllü gençlerden ve hanımlardan bir grup olusturuldu.

Son teslim tarihi 13 ocak 2020 olan çalışmada örülen ürünler Başakşehir İlçe Müftülüğünde toplanarak her yetim çocuğa isme özel hediye paketi şeklinde Ocak ayının ikinci haftası elden teslim edilecektir.