07.10.2019

"Cami ve Hayat" Konferans

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftülüğümüzce personele yönelik konferans programı düzenlenmiştir.

Tarihci/Yazar Mustafa TURAN'ın konuşmacı olarak katıldığı program, Başakşehir Merkez Camii İmam Hatibi Mustafa Kızılcaoğlu'nun Kur'anı Kerim tilaveti ile başlamıştır. İlçe Şube Müdürü Hızır TAŞBAŞI'nın selamlama konuşmasının ardından Mustafa TURAN; din görevlisinin hayatımızdaki yeri ve önemi, bu kutsal görevi icra ederken hizmette kaliteyi artırmanın yolları, nasıl din görevlisi olunmalı vb. konulara değinmiştir.

Tarihci/Yazar Mustafa TURAN'ın konferansının ardından, İlimiz genelinde düzenlenen Kur'an Kursu öğrencileri arasında düzenlenen Dini Bilgiler Yarışmasında İl Birincisi olan Sümeyye SELOĞLU'na hediye takdim edilmiştir. 03.10.2019