01.03.2024

Sabah Namazı Buluşması Gerçekleştirildi

Altınşehir Mahallesinde bulunan Altınşehir Tepe Mh. Eski Camii’nde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Aydoğan tarafından okunan Kur’anı Kerim’in ardından İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu sabah namazını kıldırdı. Başakşehir Merkez Camii Müezzin Kayyımı Muhammet Fatih Toygun tarafından yapılan tesbihatın ardından İlçe Müftümüz yapmış olduğu sohbette “Mutlak hükümranlık elinde olan Allah aşkındır, cömerttir ve O’nun her şeye gücü yeter. Hanginizin davranışça daha iyi olduğunu deneyerek göstermek için ölümü ve hayatı yaratan O’dur. O, güçlüdür, çok bağışlayıcıdır. (Mülk : 1-2) Ayetlerini anlattı ve ardından dua etti. Program sonunda hayırseverler tarafından ikramda bulunularak cemaat ile hasbihal edildi.