29.09.2023

Hz. Hüseyin Camii’nde Sabah Namazı Buluşması Gerçekleştirildi

İlçemiz Kayabaşı Mahallesinde bulunan Hz. Hüseyin Camii’nde 29.09.2023 Cuma günü Sabah Namazı buluşması gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamımız Uğur Turan’ında katıldığı buluşmada; Hz. Hüseyin Camii görevlileri Erdal Sayar ve Fatih Aydın’ın okumuş olduğu Kur’anı Kerim’in ardından İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu sabah namazını kıldırdı, Başakşehir Merkez Camii Müezzin Kayyımı Muhammet Fatih Toygun‘un yapmış olduğu tesbihatın ardından İlçe Müftümüz yapmış olduğu sohbette " Ey Peygamber! Biz seni bir şahit, bir müjdeleyici, bir uyarıcı; Allah’ın izniyle kendi yoluna çağıran bir davetçi ve aydınlatıcı bir kandil olarak gönderdik. Ey Peygamber! Biz seni bir şahit, bir müjdeleyici, bir uyarıcı; Allah’ın izniyle kendi yoluna çağıran bir davetçi ve aydınlatıcı bir kandil olarak gönderdik. Mü’minlere kendileri için Allah’tan büyük bir lütuf olduğunu müjdele. " (Azhab Suresi 46-48) Ayetlerini anlattı ve ardından dua etti. Namaz çıkışında hayırseverler tarafından ikramda bulunuldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen görevlilerimize, davetimize icabet eden İlçemiz Kaymakamına ve programa katılan cemaate teşekkür ediyoruz.