28.09.2023

Başakşehir Anadolu Lisesi’nde Mevlidi Nebi Programı Düzenlendi

İmamı Azam Camii Müezzini Oktay Türedi hocamızın açılışta okuduğu Kur’an-Kerim tilaveti ile başlayan programda İlçe Kaymakamımız Uğur Turan, İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu ve Okul Müdürü Aziz Erdoğan birer selamlama konuşması yaparak, öğrencilerin Mevlidi Nebi haftasını tebrik ettiler. Ardından, Başkanlığımız tarafından haftaya özel hazırlanan sinevizyon gösterimi izlendi. Daha sonra Uzman Vaiz Mehmet Emin Göktepe İstikamet Ahlakı konulu sunumunu yaptı.

Okul müdürü Erdoğan, program sonunda Şenoğlu ve Göktepe’ye hediye takdim ederek, kendilerini okullarında ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Konukseverliği için okul müdümüz ve personeline teşekkür ederiz. Programa çok sayıda öğrenci katıldı.