27.09.2023

Leyle-İ Mevlid Coşku İle İfa Edildi

Peygamber Efendimizin doğduğu gece olan Rebî'ulevvel ayının on ikinci gecesi, Leyle-i Mevlid (mevlid kandili) olarak kutlanmakta olup tüm camilerimizde olduğu gibi Müftülüğümüz tarafından Başakşehir Merkez Camii’nde özel program düzenlendi.

İlçemiz Kaymakamı Uğur Turan, İl Müfftü Yardımcısı İsa Aktaş, İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu ve yoğun cemaatin katılımı ile gerçekleşen programda Kur’anı Kerim, mevlidi şerif ve ilahiler okundu. İl Müftü Yardımcımızın yapmış olduğu sohbetin ardından okunan Kur’anı Kerim ve hatmi Şeriflerin duası Müftü Şenoğlu tarafından yapıldı.

Peygamberimizin dünyaya örnek ve önder olarak doğduğu gecenin bizler içinde dönüm noktası olması temennisiyle tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ederiz.