05.01.2023

İOSB Görevlileri ile Toplantı Yapıldı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde görev yapan personel ile toplantı yapıldı. 04.01.2023 tarihinde Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi Yönetim binasında yapılan toplantı öncesi kahvaltı ikramında bulunuldu. Metal İş Camii Vekil İmam Hatibi Halil İbrahim Akgün tarafından okunan Kur'anı Kerimin ardından İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu; Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan 2023 Yılı Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Aile Dergisi, Geçerken Dergisi, Diyanet Çocuk Dergisi ve Okul Öncesine Yönelik Diyanet Cim Dergilerinin daha fazla vatandaşa ulaşması için yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı ve Başkanlığımız tarafından başlatılan ve Müftülüğümüz tarafından takip edilen ‘Hediyem Kuran Olsun”, “Bir Damla Hayat”, “Kış Bayramı”, “Unutursan Yetim Kalır” vb projeler hakkında bilgi verildi. İlçe MüftümüzToplantı sonunda görevlilerimize başarılar dilendi.