06.01.2023

Fatih Göztepe Mescidi’nde Sabah Namazı Buluşması Gerçekleştirildi

İlçemiz Başakşehir Mahallesi Bahçetepe Sitesinde bulunan Fatih Göztepe Mescidi’nde 06.01.2023 Cuma günü Sabah Namazı buluşması gerçekleştirildi. İlçemiz Kaymakamı Uğur Turan’ında katıldığı buluşmada; İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu sabah namazını kıldırdı, Başakşehir merkez Camii Müezzin Kayyımı Muhammet Fatih Toygun tarafından tesbihat yapılarak Müftü Şenoğlu yapmış olduğu sohbette "Kim, rızkının genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim (akrabayı ziyaret) yapsın. hadisi şerifini anlattı ve ardından dua etti. Namaz çıkışında hayırseverler tarafından ikramda bulunuldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen görevlilerimize, davetimize icabet eden İlçemiz Kaymakamına ve programa katılan cemaate teşekkür ediyoruz.