30.12.2022

"Hayır Çarşısı"

Bakırköy İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bakırköy Şubesi kadın gönüllülerimizin işbirliğiyle Amine Hatun Camii, Çarşı Camii ve Yenimahalle Camii ‘nde ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak ve Kura’n kurslarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurduğumuz ‘Hayır Çarşısı’nda misafirlerimizi ağırladık. Vatandaşlarımızın yoğun bir teveccüh gösterdiği çarşımızda öğrencilerimize ikramlarda bulunuldu. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eder, yardım amaçlı yapmış oldukları alışverişlerinden hasıl olan hayırları Allah’ın (c.c.) mizanlarına koyarak kabul eylemesini niyaz eder, emeği geçen tüm müftülük personeline ve T.D.V Kadın gönüllülerine gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz...