29.12.2020

CEZA İNFAZ KURUMU DİN HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

2020 YILI CEZA İNFAZ KURUMU DİN HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI İKİ AŞAMALI OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Adalet Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği müftülüğümüzce Bakırköy Kapalı Kadın Ceza İnfaz Kurumunda yürütülen din hizmetlerinin değerlendirme toplantısının birincisi İlçe Müftülüğünde gerçekleştirildi. Toplantıya, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Selahattin Yılmaz, Bakırköy İlçe Müftüsü Şahabettin Karabay ve Müftülük bünyesinde çalışan Vaizler katıldı.

İkinci toplantı ise; Bakırköy Kapalı Kadın Ceza İnfaz Kurumununda, Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı başkanlığında iki kurum yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Her iki toplantıda 2020 Yılında yapılan Faaliyetler değerlendirildikten sonra 2021 Yılı için gerçekleştirilebilecek plan, program ve faaliyetlerle ilgili kararlar alındı.