03.12.2020

Yardımlarınızı 0-2 Yaş Bebekli Ailelere Ulaştırdık

Bakırköy İlçe Müftülüğü Olarak “Beklenen Sensin” Temasıyla

Yardımlarınızı 0-2 Yaş Bebekli Ailelere Ulaştırdık

Bakırköy İlçe Müftülüğü olarak hayırsever vatandaşlarımız tarafından bağışlanan 0-2 yaş bebek malzemelerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazır hale getirip ulaştırılmak üzere İstanbul İl Müftülüğümüze teslim ettik. “Hayırda Yarışınız!” emrine uygun bir şekilde vatandaşlarımızın duygularına tercüman olduk. Allah (c.c.) yapmış ve yapacak olduğunuz yardımları dergah-ı izzetinde kabul eylesin, toplumda tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana dek bizleri bu yardımlardan alıkoymasın. Bu vesileyle vatandaşlarımıza tüm kesimlerdeki ihtiyaç sahiplerini böyle bir dönemde gözetmeleri çağrısını yapıyor “Beklenen Sensin” çağrısına uyarak yardımlaşma ve dayanışma yoluyla birlik beraberliğimize katkı sağlamaya davet ediyoruz.