Bakırköy Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Yenimahalle Camii 'nde icra ettik, programın sonunda şehitlerimize yönelik hatim duası yaptık. Allah (c.c.) yaptığınız yapacağınız ibadetlerinizi kabul eylesin, hepimizi Ramazan'a sağlık afiyet huzur içinde erişmeyi nasip etsin inşallah
Detay

kapsamında Florya Çocuk Destek Merkezi İlçe Müftümüz Şahabettin KARABAY tarafından ziyaret edilerek buradaki gençlere sohbet edildi ve Diyanet Süreli Yayınlarından gençlere yönelik "Geçerken" dergisi hediye edildi.
Detay

Bakırköy Müftülüğü olarak hayırseverlerimizinkatkılarıyla "Türkiye Diyanet Vakfı İyilik Konutları" na bağışta bulunduk, "Çorbada Tuzun Olsun" projesi kapsamında 375aileye alışveriş kartı, 36 göçmen ailenin çocuklarına kışlık mont ve bot hediye ettik.
Detay

“Diyanet Aylık Dergi”, “Diyanet Aile Dergisi” gençlerimiz için “Geçerken” dergisi, çocuklarımız için “Diyanet Çocuk Dergisi”, 4-6 yaş çocuklarımız için “Diyanet Cim” dergilerinden 364 adet derginin ilk sayısı çoçuk ve gençlerimizle buluşturuldu.

Detay

Pandemi sürecinde aile seminerleri kapsamında İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin MAŞALI hocamızın 27 Ocak 2021 Çarşamba Saat:20:00 'de canlı yayınına davetlisiniz...