Bakırköy Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Bakırköy İlçe Müftümüz Selami AYDIN koronavirus salgını hakkında alınan tedbirlerle ilgili gerekli hatırlatmaları yaptıktan sonra okunan Kuran-ı Kerim in ardından memleket ve milletimizin bu salgından en kısa sürede kurtulması yönünde dua etti.
Detay

Bakırköy Konyalı Camii Cemaati İmam-Hatip Yunus AHISKA öncülüğünde İdlib'de zor şartlar altında barınmaya çalışanlara yardım kampanyası düzenledi..
Detay

Bakırköy Hacı Mevlüt Nalbant Camiinde 12 Kurra Hafızın Katılımıyla Tesbihat-Kuran Ziyafeti Eşliğinde Sabah Namazı Buluşması Gerçekleştirildi.Programda askerlerimizin sıhhat selamet ve başarısı için Şehit ve Gazilerimiz için dua ve niyazda bulunuldu.