04.01.2024

ŞEHİT EREN BÜLBÜL PARKI DUALARLA AÇILDI

İlçemiz Zafer Mahallesinde Bahçelievler Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve çocukların istifadesine sunulan parka Trabzon’da hain teröristler tarafından 16 yaşında şehit edilen Eren BÜLBÜL'ün ismi verildi. Parkın açılışına İlçemizdeki Kurum amirleri, Muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. Şehitlerimiz için saygı duruşu yapılmasının ardından İstiklal Marşı okundu. İlçemiz Şirinevler Ulu Camii Müezzin Kayımı Sabri YETİŞEK tarafından Kur’an Kerim tilaveti edildi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan BAHADIR'ın konuşmasının ardından İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ'ın dua etmesiyle parkın açılış kurdelası kesildi.
Eren Bülbülün abisi Erdoğan BÜLBÜL’e Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan BAHADIR'ın plaket takdim etmesiyle program sona erdi.