31.01.2023

Üç Aylar Münasebetiyle Göçmenlere Yönelik Program Düzenlendi

Müftülüğümüz Göç Koordinatörlüğü'nün İlçemizdeki göçmenlere yönelik faaliyetleri kapsamında İlçemiz Mimar Sinan Camii Konferans Salonunda İlçemiz İmamı Buhari Kız Kur'an Kursu Öğreticisi/Müftülüğümüz Göç Koordinatörü Hatice Coşkun'un göçmenlere yönelik yaptığı derslere katılım sağlayan ve 100 Hadis-i Şerif ezberleyen göçmen kursiyerler için program yapıldı.

İlçe Vaizi/Müftülüğümüz Göç Koordinatörü Ali Akçal ve İlçe Vaizi Gülüzar İçelli katıldığı programda Göç Koordinatörleri Ali Akçal ve Hatice Coşkun'un Kur'an-ı Kerim ve Hadisi Şerif ezberleme ve ensar-muhacir kardeşliğine temas ettikleri konular hakkındaki konuşmaları sonrası hafızlığını bitiren ve 100 Hadis-i Şerif ezberleyen göçmen kursiyerlere çeşitli hediyeler verildi.