19.01.2023

Mimar Sinan Kur'an Kursu 4-6 Yaş Sınıfından Dönem Sonu Kapanış Programı

2022-2023 Eğitim ve Öğretim’de dönem arasına girilecek olması İlçemiz Mimar Sinan Kur’an Kursu’nun 4-6 Yaş sınıfında okuyan öğrenciler tarafından Dönem Sonu Kapanış Programı Düzenledi.
İlçe Müftümüz Selçuk Kılıçbay ve İlçemiz Vaizi Ali Akçal’ın katıldığı programda Mimar Sinan Camii ve Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Bayram GÜMÜŞ selamlama konuşmasında etkinliğe katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür ederek 4-6 Yaş Kur’an Kursunda öğrenim gören minik yavrularımıza emeklerinden ötürü Kur’an Kursu Öğreticilerine de müteşekkir olduğunu ifade etti.
Akabinde programa İlçe Müftümüz Selçuk Kılıçbay, 4-6 Yaş Kur’an Kursu eğitiminin hassasiyetine değindiği, günün anlam ve önemine dair açılış konuşmasını yaptı. “Yavrularımıza 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Allah’ı, Peygamberimizi, Mukaddes Değerlerimizi ve Vatan Sevgisini tanıtıyoruz. Bu paydalarda yavrularımızın manevi değerlerinin gelişimine katkı sağlayarak dinimiz ve toplumumuz adına faydalı nesiller yetiştirme gayesinde çalışmalarımız devam ediyor. Organizasyonda emeği geçen Kurs Yöneticisi Hanife TURGUT ve Kurs Öğreticilerine teşekkür ediyorum. “ diyerek sözlerini noktaladı.
Ardından minik öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ilahiler ve okunan şiirler eşliğinde programa devam edildi.
Program sonunda minik öğrenciler kendileri için hazırlanan hediyeleri Müftü Selçuk Kılıçbay ve İlçe Vaizi Ali Akçal’dan teslim aldı.