19.01.2023

Kız Kur'an Kurslarımız ve Uluslararası Kız İmam Hatip Lisesi'nde Hafızlığa Devam Eden Öğrencilere Toplumsal Yaşamda Nezaket Konulu Sunum Yapıldı

Gençliğe Değer Projesi kapsamında hafızlık eğitimlerine İlçemiz Şehit Mehmet Karaaslan Uluslararası Kız İmam Hatip Lisesi Hafızlık Sınıfı ve Müftülüğümüze bağlı Kız Kur'an Kurslarında devam eden öğrencilere yönelik 18.01.2023 tarihinde İlçemiz Cemil Meriç Ķültür Merkezinde "Toplumsal Yaşamda Nezaket" konulu seminer düzenlendi.
İlçemiz Müftüsü Selçuk Kılıçbay, İlçe Vaizi/Gençlik Koordinatörü Sema Ezber, Kur'an Kursu Öğreticileri ve Hafızlık Öğrencilerinin katıldığı sunuma Yenibosna Merkez Camii Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Elif Ezici'nin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Ardından İlçe Vaizi Sema Ezberin açılış konuşması ve İlçe Müftümüz Selçuk Kılıçbay'ın misafirleri selamlama konuşmasıyla program devam etti. Akabinde Şehit Mehmet Karaaslan Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Emine Üstün tarafından "Toplumsal Yaşamda Nezaket" konulu sunum gerçekleştirildi.
Program sonunda Vaiz Sema Ezber tarafından sunumlarından ötürü Kur'an Kursu Öğreticisi Emine Üstün'e hediye takdim edildi.