28.03.2022

50 HAFİZEMİZ TÖRENLE TAÇLANDIRILDI

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kız Kur’an Kurslarında hafızlığını tamamlayan 50 Kız Öğrencimiz, 24.03.2022 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide AKBULUT'un katılımıyla gerçekleştirilen İcazet Merasiminde belgelerini aldılar.
Düzenlenen programa Bahçelievler İlçe Kaymakamı İlker ARIKAN, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Metin KEFELİOĞLU, İstanbul Müftü Yardımcıları Ayşe COŞKUN ve Halime YILDIZ ve Edirne İl Müftü Yardımcısı Zeynep KAYA DEMİRTAŞ'da katıldı.
Selamlama konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN'den sonra sırasıyla İlçe Kaymakamı İlker ARIKAN ve Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide AKBULUT konuklara hitap etti.
   Sadece Bayanlara yönelik olarak gerçekleştirilen programda hafizelere hediyeleri verildikten sonra program asıl sahiplerine bırakıldı.