25.10.2021

Sabah Namazı Buluşmasında Camiler Çocuk Açtı

İlçemiz Müftülüğü’ne bağlı Şirinevler Ulu Camiinde 24.Ekim.2021 tarihinde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Tesbihat, zikir ve sohbetin yapıldığı buluşmaya Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan KALKAN, İ.H.H. Bahçelievler Şubesi Başkanı Hasan İRKİLMEZ, çocuklar, gençler, cami cemaati ve çevre cami din görevlileri katıldı. Sabah namazı buluşmasında sabah namazı Şube Müdürü Yavuz BAHADIR tarafından kıldırıldı. Ardından İlçemiz Müftüsü Hüseyin GÜN tarafından cemaate sohbet edildi. Din görevlileri tarafından tesbihat ve zikir yapılarak sabah namazı buluşması icra edildi.

Programı müteakiben Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan KALKAN ve İlçemiz Müftüsü Hüseyin GÜN tarafından çocuklar ve gençlere kitap ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sabah namazı buluşması çorba ikramıyla son buldu