25.10.2021

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri "Peygamberimiz ve Vefa Toplumu" Temalı Konferans Yapıldı

Bakırköy Müftülüğü ile Bahçelievler Müftülüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi programı 20.10.2021 tarihinde İlçemiz Nurettin Topçu Kültür Merkezinde yapıldı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Dekanı Prof. Dr Saffet Köse'nin konuk oldu ve Hazreti Peygamber ve Vefa Toplumu konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan BAHADIR, Bahçelievler İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN, Bakırköy İlçe Müftüsü Şahabettin KARABAY, Bahçelievler ve Bakırköy İlçeleri Kurum Amirleri, siyasi parti temsilcileri ve din görevlileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanan program Bahçelievler İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN, Bakırköy İlçe Müftüsü Şahabettin KARABAY ve Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan BAHADIR'ın selamlama konuşmalarıyla devam etti.Ardından Prof. Dr Saffet Köse, "Peygamberimiz ve Vefa Toplumu" temalı sunumunu gerçekleştirdi. Konuşmalrında Peygamber Efendimiz ve ashabının asr'ı saadet döneminden ve toplumumuzda geçmişten günümüze süregelen vefa örneklerine değinen Prof. Dr. Saffet Köse, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Program sonunda Belediye Başkanı Dr. Hakan BAHADIR tarafından Prof. Dr. Saffet KÖSE'ye plaket takdim edildi.