07.10.2021

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı Düzenlendi

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle 05.10.2021 tarihinde Abidin Pak Öğretmenevinde Bahçelievler Kaymakamı İlker ARIKAN, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan BAHADIR  ve Bahçelievler İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN Din Görevlileriyle biraraya geldi. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası program İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN'ün haftanın anlam ve önemine dair konuşmasıyla devam etti. Ardından İlçe Kaymakamı İlker ARIKAN ve Belediye Başkanı Dr. Hakan BAHADIR, Din Görevlileri Haftasıyla ilgili kanaatlerini dile getirdi. Yapılan kahvaltıdan sonra, din görevlilerine İlçe Müftülüğümüz tarafından  hazırlanan teşekkür belgeleri ve Bahçelievler Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeler İlçe Kaymakamı İlker ARIKAN, Belediye Başkanı Hakan BAHADIR ve İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN tarafından  takdim edildi.