15.01.2021

Rotamız İyilik, Yükümüz İnsanlık

Bahçelievler Kaymakamlığı, Bahçelievler  Belediye Başkanlığı, Bahçelievler  Müftülüğü, Bahçelievler Milli Eğitim Müdürlüğü ve İ.H.H. İnsanı Yardım Vakfı Bahçelievler Temsilciliğinin katılımlarıyla düzenelen “Rotamız İyilik, Yükümüz İnsanlık” sloganlı proje kapsamında İlçemizden Suriye’nin kuzeyinde bulunan ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere gönderilmek üzere toplanan 11 Tır yardım malzemesi düzenlenen törenle  13 Ocak Çarşamba günü Hasan Doğan Spor Kompleksinden yola çıktı.

Tören; Bahçelievler İlçe Kaymakamı İlker ARIKAN, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan BAHADIR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin ÇIKRIKÇI,  İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN ve İ.H.H. Bahçelievler Temsilciliği ve vatandaşlarlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Müftülük Şube Müdürü Yavuz BAHADIR’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sonrasında İlçe Kaymakamı İlker ARIKAN ve Belediye Başkanı Dr. Hakan BAHADIR’ın organizasyonun önemine ilişkin  yaptığı konuşmalarla devam edilen programda, İ.H.H. Temsilciliği de organizasyonda emeği geçen kişiler ve kurumlara teşekkürlerini iletti. İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN’ün duasıyla birlikte yardım tırları sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.