19.04.2017

Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Kutlu Doğum Programı

Bahçelievler Müftümüz Ömer Faruk Bilgili ve Vali Yardımcısı Osman Ateş'in katılımıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret ve programı gerçekleştirildi. Bu senenin ilk kutlu dogum programı Bahçelievler Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde icra edildi. Yayla Cami İmam Hatibi Şaban Fırat'ın Kuran tilavetiyle baslayan program, Şirinevler Ulu Cami Kuran kursu "Konusan Eller" sınıfının işaret diliyle okudukları Kuran ve ilahilerle devam etti.

Daha sonra Huzurevi personeli olan öğrencilerimizin okudukları ilahi ayet ve hadisleri dinledik. Şeyh Zayed çocuk yuvasındaki bir grup ögrenci ezan, şiir ve ilahi okudular. Daha sonra huzurevi sakinlerine ve programa katılanlara çeşitli hediyeler taktim edildi. Programın sonunda Vali Yardımcısı Osman Ateş bir konusma yaptı.