09.05.2024

KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü “2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısı”, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirilmesinin ardından "Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu" çalışmaları hız kazandı.

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2024 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içi 11.750 TL, yurt dışı 4.750 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

Kurban ibadetinin Müslümanlar arasında ümmet bilincinin güçlenmesine ve Müslümanların birbirlerini yakından tanımalarına da vesile olduğuna işaret eden Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş, “Kurban sayesinde ülkemizin 81 ilinde 922 ilçesinde, pek çok beldesinde, köyünde, sadece ülkemizde değil, sınırlarımızın ötesinde milyonlarca mağdur, fakir fukara, garip gureba, bir yıl boyunca bir kurban etini bekleyen nice insanlara ulaşma, onlarla tanışma, buluşma imkanı sağlıyor. Yani kurban ibadetinin hikmeti çok büyük.” dedi.

Vekaletle Kurban Kesim Başvurusu için son gün;

14 Haziran 2024 tarihine kadar Bankalar üzerinden yada
16 Haziran 2024 tarihine kadar İlçemiz Müftülüğüne gelerek Müracaatta bulunabilirsiniz.

Müracaat; İlçe Müftülüğümüz, 0 (212) 441 95 33

0 (546) 422 14 39

0 (535) 733 74 89

İnanç ve adanışın nişanesi olan kurban emanetinizle, 30 yılı aşkındır muhtaç gönüllerin misafiri oluyoruz.

#KurbanınıPaylaş Kardeşinle Yakınlaş

Kurban bağışlarınızı, bagis.tdv.org adresinden, mobil bağış uygulamamızdan, Banka/PTT şubelerinden ve Müftülüklerden yapabilirsiniz.