16.04.2021

Bağcılar Müftülüğü Ailelere Ulaştı

Bağcılar İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı'nın desteğiyle Bağcılar'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

Bağcılar İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Bağcılar Şubesi'nin (TDV) finansal desteğiyle hazırlanan ramazan erzak kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Yapılan açıklamada, her bir kolide yoksul ailelerin sahur ve iftar sofralarını hazırlayacakları temel gıda maddeleri bulunduğunu söylendi.

Dünya tarafından COVİD 19 ile mücadele sürerken, hayatın her yönünü etkileyen virüs nedeniyle ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarımıza da yardım paketleri ulaştırılıyor.

Bağcılar halkı, Bağcılar İlçe Müftülüğü ve TDV'nin, başta ramazan ayında olmak üzere Bağcılar’da dağıtılan yardımlardan övgüyle söz etti.

Gıda kolisi yanında çeşitli desteklerin de sağlandığı duyurulurken sağlık konusunda da önem arz eden gereçler alındığı söylendi.

Serebral palsi hastası olan minik yavrumuza hasta yatağı İşitme güçlüğü çeken gencimize ise işitme cihazı alındığı duyuruldu.