20.01.2020

Aileler Hep Birlikte Saf Tuttu

Bağcılar Müftülüğü Tarafından ilçemizde başlatılan Ailece Sabah Namazı Buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda ilçemiz İbrahim Ethem Camiinde gerçekleştirilen programa çok sayıda aile katıldı. Program İlçe müftümüz Celal Büyük tarafından kıldırılan sabah namazı ile başladı.Namazın ardından tesbihat yapıldı ve Bağcılar Müftülüğü ilahi korosu tarafından ilahi dinletisi gerçekleştirildi. Ardından bir konuşma yapan ilçe müftümüz konuşmasında Kin, nefret ve hased konuları üzerinde durarak sevgi toplumu olabilmenin özelliklerinden ve öneminden bahsetti. Program ilçe müftümüzün yapmış olduğu dua ile son buldu. Program aileler yoğun ilgi gösterdi. Program sonunda kurulan kardeşlik sofrasında katılımcılara çorba ikram edilirken programa gelen çocuklarda hediyeler takdim edildi.