26.06.2018

Bağcılarda Yaz Kur'an Kursları Coşkuyla Açıldı.

Yaz Kur'an Kursları "Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi" sloganı ve açılış töreniyle başladı. Müftülüğümüze bağlı Çiftlik Demircan Camimizde İlçe Kaymakamı Mustafa ELDIVAN, Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI, Milli Eğitim Müdürü Mustafa YILMAZ,İlçe Müftüsü Musa UZUN’un ve çok sayıda velimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış Programında öğrencilerimizin coşkusu görülmeye değerdi. İlçe Müftüsü Musa UZUN açılış konuşmasında geçen yıl İlçemizde Yaz Kur'an Kurslarına 22 000 öğrenci devam etmiş olup İnşallah bu sene de daha fazla öğrencilerimizle bir Yaz Kursu hedeflemekteyiz dedi. Yaz Kurslarında görev alan 300 kadrolu,235 Geçici  görev yapan görevlilerimize özverili çalışmalarından dolayı, velilere de camilerimizi, ve Kur'an kurslarımızı tercih edip çocuklarını  emanet etmelerinden dolayı teşekkür etti. Yaz Kur'an Kurslarımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.