13.04.2018

Kudüs ve Mescid-i Aksa Konferansı

13.04.2018 Cuma akşamı idrak edeceğimiz Miraç Kandili öncesinde İlçe Müftülüğümüzce Bağcılar Belediyesi Halk Sarayında düzenlediğimiz Kudüs ve Mescid-i Aksa konulu Konferans programına konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr Nuh ARSLANTAŞ katıldı. Konferansa Belediye Başkan Yardımcısı Kenan GÜLTÜRK,Mahalle Muhtarları,Din Görevlileri ile Kur'an Kursu Öğretici ve öğrencilerin yanısıra vatandaşlar katıldı.Konferansta açılış Kur'an-ı Kerim'ini istoç Camii İmam Hatibi Mustafa KIZILCAOĞLU okudu.Diyanet İşleri Başkanlığımızca hazırlanan "Kudüs Sevdamız" konulu sinevizyonun ardından İlçe Müftüsü Musa UZUN bir selamlama konuşması yaptı.Katılımcılara teşekkür eden İlçe Müftüsü program sonunda konuşmacı Prof.Dr.Nuh ARSLANTAŞ' a çiçek buketi takdiminde bulundu.