28.06.2021

Konya Selçuklu İlçe Müftülüğüne atanan İlçe Müftümüz Bekir DERİN'e veda programı düzenlendi.

Avcılar Nakipoğlu Kur'an Kursunda gerçekleşen programa, Avcılar Kaymakamı Sayın Kemal İnan, daire amirleri, Ak Parti İlçe Başkanı, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Beylikdüzü İlçe Müftüleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, muhtarlar, çeşitli dernek ve vakıf başkanları, TDV yönetim kurulu üyeleri, hayırsever iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Müftüsü Bekir DERİN söz alarak, veda programına iştirak eden herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Avcılar'da hep birlikte güzel hizmetler gerçekleştirmenin mutluluğu ile Avcılar'a veda ettiğini, özellikle 4-6 yaş Kur'an Kursları ile Avcılar Yetimine Sahip Çıkıyor Kampanyasına halkımızın göstermiş olduğu yüksek teveccühten dolayı her bir hayırsever Avcılar halkını ve tüm din görevlilerimizi yürekten kutladığını ifade etti.

İlçemiz Kaymakamı Kemal İnan da, İlçe Müftümüzün gayretli, uyumlu ve başarılı çalışmaları nedeniyle Avcılar halkı adına kendisine teşekkür ederek yeni görev yerinde de başarılı hizmetler yürüteceğine olan inançlarının tam olduğunu ifade etti.
İlçe Müftümüze Başarı Belgesi ve plaket takdimi ile program sona erdi.